Trend Food, kimyasal içeriklerle üretilen gıdalara karşı sağlıklı gıda ürünleri üretme amacıyla kurulmuş, kadın girişimci ve gıda mühendisi tarafından yönetilen bir firmadır. 2023 yılında TÜBİTAK Marmara Teknokent’te (TÜGİP - Gıda İnovasyon Merkezi) bir şube açarak Fonksiyonel Gıda projesini hayata geçirmiştir. Bu projeyle, bilimsel verilerle sağlık etkisi kanıtlanmış biyoaktif maddelerle (fonksiyonel bileşenler ) yeni ürünler tasarlamak üzere Ar-Ge çalışmalarını başlatarak geleceğin kişiselleştirilmiş beslenme alışkanlıklarının temellerini atmayı hedefliyoruz.
Amacımız, bireylerin doğru bilgilendirilmesi ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılmasıdır. Bu çerçevede, kaynakların verimli kullanılmasıyla israfın önüne geçmeyi ve sürdürülebilir bir üretim ortamı oluşturmayı ilke edindik. Aynı zamanda, bireylerin gereksiz kalori alımını engelleyerek obezite, şeker hastalığı ve kalp hastalıkları gibi birçok rahatsızlığın önüne geçecek sağlıklı gıdalar üretiyoruz. Bu sayede, sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkı sağlarken, dolaylı olarak ekonomiye de pozitif etki ediyoruz.
Trend Food, sadece sağlıklı gıdalar üretmekle kalmayıp, aynı zamanda geleceğin beslenme trendlerine yön vermek ve toplum sağlığını sürdürülebilir bir şekilde desteklemek amacıyla çalışmalarına hızla devam etmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.